Το συνέδριο Εκκλησία και Αριστερά ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες του αναπλ. καθηγητή Χρήστου Αραμπατζή (μέλος της οργανωτικής επιτροπής), ο οποίος και έκλεισε την τελευταία συνεδρίαση

Σεβασμιώτατοι

Σεβαστοί κ. καθηγητές και πατέρες

Αξιότιμοι κ. ομιλητές

Αγαπητοί φοιτητές

Κυρίες και κύριοι

Αισίως ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες του συνεδρίου που οργάνωσε το Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ σε συνεργασία με την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά». Για την επιτυχία ή όχι του συνεδρίου δεν θα εκφέρω καμία κρίση. Αδιάψευστος μάρτυρας για εμάς είναι η παρουσία σας και η κατάμεστη αίθουσα. Σας ευχαριστούμε για την τιμή ευχόμενοι να εκπληρώσαμε μέρος των προσδοκιών σας.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το συνέδριό μας.

Ευχαριστούμε τους Μητροπολίτες

Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο

Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και

Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη,

οι οποίοι συνέδραμαν τόσο υλικά όσο και ηθικά το Τμήμα Θεολογίας στην πραγματοποίηση του συνεδρίου. Ευχαριστούμε επίσης τις Πρυτανικές Αρχές και την Επιτροπή Ερευνών, οι οποίες εκτιμώντας και αξιολογώντας θετικά την πρόταση του Τμήματος Θεολογίας στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον επιχειρηματία κ. Ελευθέριο Σαλβαρίδη, ο οποίος ως χορηγός ανέλαβε ένα σημαντικό μέρος των ανελαστικών δαπανών του συνεδρίου.

Ευχαριστούμε επίσης τον νέο Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος αποδείχτηκε συνεχιστής της προθυμίας που επέδειξε ο προκάτοχός του Διονύσιος Ψωμιάδης δύο μήνες πριν.

Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στα νέα παιδιά που στελέχωσαν την οργανωτική επιτροπή, Άννα Σαρκοπούλου (υπ. δρ.), Ελπίδα Βάρελη (υπ. δρ.) και Αστέριο Κεχαγιά (μτπτχ. φοιτητή). Τον κ. Ευστάθιο Λιανό Λιάντη ευχαριστούμε για τις εμπνευσμένες ιδέες του καθώς ήταν η ψυχή του συνεδρίου.

Share this post
          
 
   
Δημοσιεύθηκε στην ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ και χαρακτηρίσθηκε , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.