Απόψε το τραγούδι θα ’ναι σαν προσευχή … Τρίτη 18 Ιουνίου στις 21:00 στο Terra Antiqua Μουσείο Art Cafe

1003426

Η Μελίνα Κανά και ο Απόστολος Ρίζος συναντούν τον Χρυσόστομο Σταμούλη επί σκηνής, τραγουδούν τα τραγούδια του καινούργιου του δίσκου «Αγάπη σ’ αγαπάω», αλλά και προσωπικές τους επιτυχίες (Ζέφυρος, Αερικό, Τι να θυμηθώ, Φυσαλίδα), διαλέγονται με τον Καλίλ Γκιμπράν, τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Τάσο Λειβαδίτη, τον Νίκο Γαβριήλ Πεντζίκη, τον Όσκαρ Ουάϊλντ, την Κική Δημουλά και υπόσχονται πως, απόψε το τραγούδι θά’ ναι σαν προσευχή. Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί, Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και τα κρουστά και Δημήτρης Λάππας στις κιθάρες και το μπουζούκι. Συμμετέχουν η Χορωδία Νέων και η Παιδική Χορωδία “Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος” Θεσσαλονίκης.

Διδασκαλία Χορωδίας Νέων Χρυσόστομος Σταμούλης και διδασκαλία Παιδικής Χορωδίας Ιωσηφίνα Κατωφλίδου. Παραγωγή “Πολιτιστικό Σωματείο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος”.

Γενική είσοδος 10 ευρώ.               Τρίτη 18 Ιουνίου στις 21:00

Προπώληση στο Terra Antiqua Μουσείο Art Cafe, Mανώλη Ανδρόνικου 6 (Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης), τηλ. 231 082 9950, στο βιβλιοπωλείο Αρμός, Πρασακάκη 5 και Έκθεση Βιβλίου (Αριστοτέλους), τηλ. 2310 220992 και στο 6948603786.

Share this post
          
 
   
Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.