Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των δύο Τμημάτων της Θεολογικής Σχολής στην εκδήλωση με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο»

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν για ακόμη μια χρονιά την τριήμερη εκδήλωση με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο». Η εκδήλωση απευθυνόταν σε όλους τους μαθητές και της μαθήτριες της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων του Νομού, οι οποίοι/ες εκφράζουν επανειλημμένα την ανάγκη έγκαιρης και αξιόπιστης ενημέρωσης σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης.

Η φετινή διοργάνωση περιλάμβανε την παρουσίαση των ακαδημαϊκών τμημάτων δύο φορές. Συγκεκριμένα, οι παρουσιάσεις έγιναν στις 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου για τους μαθητές/τριες των σχολείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης και επαναλήφθηκαν στις 7, 8, και 11 Μαρτίου για τους μαθητές/τριες των σχολείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τα δύο Τμήματα της Θεολογικής Σχολής παρουσιάστηκαν 14 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου. Το Τμήμα Θεολογίας παρουσίασε ο λέκτορας Μόσχος Γκουτζιούδης και το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας ο καθηγητής Ηρακλής Ρεράκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε φέτος στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Τσιούμης», στο ισόγειο του κτιρίου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Η εκδήλωση ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και την κάθε ενότητα  παρουσιάσεων παρακολούθησε πλήθος μαθητών της Γ΄ Λυκείου, καθώς σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται η προετοιμασία τους για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Δείτε παρακάτω την παρουσίαση του προγράμματος σπουδών του Τμήματος Θεολογίας σε μορφή pdf:

Παρουσίαση

Share this post
          
 
   
Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.