Η εικόνα του άλλου στα εκπαιδευτικά συστήματα της Μέσης Ανατολής (Τουρκία, Ιράν, Συρία, Αίγυπτος, Ιορδανία, Λίβανος, Παλαιστίνη)

%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%82_31

Το Τμήμα Θεολογίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προσκαλούν τους εμπλεκόμενους με την εκπαίδευση παιδιών προσφύγων εκπαιδευτικούς φορείς και εκπαιδευτικούς στην ομιλία του Wolfram Reiss, Καθηγητή στην Έδρα της Θρησκειολογίας της Προτεσταντικής Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βιέννης, με εξειδίκευση στο Ισλάμ, τις Ανατολικές Εκκλησίες και τις άλλες θρησκείες της Μέσης Ανατολής, με θέμα: «Η εικόνα του Άλλου στα εκπαιδευτικά συστήματα της Μέσης Ανατολής (Τουρκία, Ιράν, Συρία, Αίγυπτος, Ιορδανία, Λίβανος, Παλαιστίνη)». Προλογίζουν ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας Καθηγητής Παναγιώτης Σκαλτσής και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης K.M. Παναγιώτης Ανανιάδης. Τη συζήτηση συντονίζει η Αν. Καθηγήτρια Αγγελική Ζιάκα. Η επιμορφωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στο Α΄ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής. Ώρα έναρξης 19:00.

Η ενημερωτική αυτή συνάντηση απευθύνεται στους Σχολικούς Συμβούλους Π.Ε. και Δ.Ε., τους Διευθυντές Δ/νσεων Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Θεσσαλονίκης, τους Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων Κεντρικής Μακεδονίας και τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε Δομές Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και προς κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Share this post
          
 
  more 
Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.