Σεμινάρια του κέντρου Βυζαντινών Ερευνών του Α.Π.Θ.

18-200_7Το Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών του Α.Π.Θ., κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, διοργανώνει στους χώρους του Σεμινάρια Επιμόρφωσης Πτυχιούχων Α.Ε.Ι. στους επιστημονικούς τομείς των πέντε Τμημάτων του. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω Σεμινάρια: Σεμινάριο Τμήματος Μεσαιωνικής Ελληνικής Φιλολογίας, με τίτλο: «Εισαγωγή στην ελληνική παλαιογραφία». Σεμινάριο Τμήματος Βυζαντινής Ιστορίας, με τίτλο: «Η βυζαντινή Μικρά Ασία». Σεμινάριο Τμήματος Βυζαντινής Θεολογίας, με τίτλο: «Η βυζαντινή θεολογία στην Κωνσταντινούπολη και τη Θεσσαλονίκη». Σεμινάριο Τμήματος Βυζαντινής Αρχαιολογίας και Τέχνης, με τίτλο: «Ο κόσμος κατά την Ύστερη Αρχαιότητα. Όψεις της κοινωνίας και της τέχνης της». Σεμινάριο Τμήματος Βυζαντινού Δικαίου, με τίτλο: «Θεσμοί και Δίκαιο στη βυζαντινή και μεταβυζαντινή εποχή».

Θα γίνουν δεκτοί πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. που ενδιαφέρονται για τους προαναφερθέντες κλάδους. Ο κύκλος των μαθημάτων επιμόρφωσης εκτείνεται στα δύο εξάμηνα του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 και θα ενταχθεί, για πρώτη φορά, στα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν αναλόγως των προσόντων τους, έως τη συμπλήρωση του μέγιστου προβλεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων σε κάθε τμήμα. Μετά το πέρας των μαθημάτων, θα χορηγηθεί σχετική πιστοποίηση από τη Δομή Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Κ.Β.Ε. (Βασ. Όλγας 36, κτίριο «Μέλισσα»), στο τηλέφωνο 2310992002 ή να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα του Κ.Β.Ε.: www.kbe.auth.gr

Share this post
          
 
   
Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.