Αθρόα προσέλευση κληρικών για το επιμορφωτικό πρόγραμμα του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε τρεις χρονικές περιόδους

Το Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ ανακοινώνει ότι με τη λήξη της υποβολής αιτήσεων για το επιμορφωτικό πρόγραμμα για τους κληρικούς κατατέθηκαν 204 αιτήσεις. Η επιστημονική επιτροπή τις έκανε όλες δεκτές, λόγω της αυξημένης ανάγκης των κληρικών για τη μισθολογική και βαθμολογική τους εξέλιξη. Απορρίφτηκαν μόνον οι αιτήσεις προς το παρόν λαϊκών. Εξαιτίας της πληθώρας, η επιστημονική επιτροπή ανακοινώνει τη διαίρεση των επιμορφουμένων σε τρεις ομάδες κατά γεωγραφική περιοχή, οι οποίες θα παρακολουθήσουν σε διαδοχικές χρονικές περιόδους, ως εξής:

1. ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΡΙΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ: ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 18, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 3, ΣΕΡΡΩΝ 4, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 1, ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ 2, ΛΑΡΙΣΗΣ 2, ΦΛΩΡΙΝΗΣ 5, ΞΑΝΘΗΣ 6, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 3, ΕΔΕΣΣΗΣ 8, ΚΑΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 19. ΣΥΝΟΛΟ 72.

2. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ: ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΗΣ 35, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 24, ΙΕΡΙΣΣΟΥ 6, ΒΕΡΟΙΑΣ 7. ΣΥΝΟΛΟ 72.

3. ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΑΙ 23 ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 20 ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ, 11 ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ 6 ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΓΚΑΔΑ. ΣΥΝΟΛΟ 60.

Η ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ  ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΟΔΟ.

Παρακαλούνται όσοι κληρικοί έκαναν αίτηση συμμετοχής να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή για να συμπληρωθούν τα στοιχεία τους (κυρίως αριθμοί τηλεφώνων). 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Share this post
          
 
   
Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.