Τριήμερη εκδήλωση με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο»

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν, για ακόμη μια χρονιά, την τριήμερη εκδήλωση, με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και της μαθήτριες της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων του Νομού, οι οποίοι/ες εκφράζουν επανειλημμένα την ανάγκη έγκαιρης και αξιόπιστης ενημέρωσης σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης.

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις των προηγουμένων ετών, η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει την παρουσίαση της κάθε ενότητας για δύο ημέρες. Συγκεκριμένα, οι παρουσιάσεις που θα γίνουν στις 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου για τους μαθητές/τριες των σχολείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης θα επαναληφθούν και στις 7, 8, και 11 Μαρτίου για τους μαθητές/τριες των σχολείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Τσιούμης», στο ισόγειο του κτιρίου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μέλη Δ.Ε.Π. απ’ όλες τις Σχολές και τα Τμήματα του Α.Π.Θ. οι οποίοι/ες θα παρουσιάσουν στους μαθητές και στις μαθήτριες το πρόγραμμα σπουδών της κάθε Σχολής και Τμήματος του Α.Π.Θ., τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρακάτω:

http://www.auth.gr/news/press/15457

Share this post
          
 
   
Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.