Με ένα εξαιρετικό Ρεσιτάλ της Σόνιας Θεοδωρίδου και του Βασίλη Βαρβαρέσου ολοκληρώθηκε η Πολιτισμική Κατάληψη του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ

Με ένα εξαιρετικό Ρεσιτάλ της Σόνιας Θεοδωρίδου & του Βασίλη Βαρβαρέσου ολοκληρώθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 η πρώτη περίοδος της Πολιτισμικής Κατάληψης του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ.

Οι δύο παγκοσμίου φήμης σολίστ κατέφθασαν από το Βερολίνο η πρώτη και από το Παρίσι ο δεύτερος ειδικά για λάβουν μέρος σε αυτή την πρωτοποριακή δραστηριότητα του Τμήματος Θεολογίας. Σε έναν χώρο που είχε μεταμορφωθεί με ιδιαίτερη φροντίδα, έξω ακριβώς από την αίθουσα συνεδριάσεων της Θεολογικής Σχολής, οι δύο καλλιτέχνες, ενώπιον ενός πολυπληθούς ακροατηρίου, ερμήνευσαν ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από τον Chopin και περνώντας μέσα από πολλά ενδιάμεσα στάδια έφτασε στον Μίμη Πλέσσα.

Το ακροατήριο χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους ερμηνευτές, τους οποίους ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας κ. Χρυσόστομος Σταμούλης, ευχαρίστησε θερμά για τη συμβολή τους στην προσπάθεια αλλαγής εικόνας του Πανεπιστημίου, εντός ενός κόσμου που διαλύεται από τη φθορά και ανανέωσε τη συνάντηση για τη δεύτερη περίοδο της πολιτισμικής κατάληψης την επόμενη χρονιά.

Share this post
          
 
   
Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.