Τελετή αναγόρευσης του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Graz της Αυστρίας κ. Γρηγορίου Λαρεντζάκη σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ

Λαρεντζάκης_316

Τελετάρχης: Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Ρία Πήτα, είμαι η Προϊσταμένη της Γραμματείας του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακαλώ την προσοχή σας.

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι προσκεκλημένοι,

Έχω την τιμή να σας αναγγείλω την είσοδο εν τάξει στην Αίθουσα Τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης της Αναπληρώτριας Πρύτανη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγήτριας του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής, κυρίας Δέσποινας Κλαβανίδου, καθώς και του Σώματος της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Κοσμήτορα, καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας, κύριο Μιλτιάδη Κωνσταντίνου, τον Πρόεδρο του Τμήματος Θεολογίας, καθηγητή κύριο Παναγιώτη Σκαλτσή, και τον Πρόεδρο του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, καθηγητή κύριο Κωνσταντίνο Χρήστου.

Λαρεντζάκης_51

Έχω, επίσης, την τιμή να αναγγείλω την είσοδο στην Αίθουσα Τελετών του τιμωμένου προς αναγόρευση, κυρίου Γρηγορίου Λαρεντζάκη, ομοτίμου καθηγητού του Πανεπιστημίου Graz της Αυστρίας, συνοδευομένου από το σώμα των καθηγητών του Τμήματος Θεολογίας.

Λαρεντζάκης_27

Τελετάρχης: Σήμερα, Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, συγκεντρωθήκαμε στην Αίθουσα Τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη Δημόσια Πανηγυρική Συνεδρίαση, με αριθμό 15, της Συνέλευσης του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής, με μοναδικό θέμα τη Δημόσια Αναγόρευση του ομοτίμου καθηγητού του Πανεπιστημίου Graz της Αυστρίας κ. Γρηγορίου Λαρεντζάκη, ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Παρακαλείται ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, καθηγητής κύριος Παναγιώτης Σκαλτσής, να κηρύξει την έναρξη της πανηγυρικής αυτής Συνεδρίασης και να προχωρήσει στην προσφώνησή του.

Λαρεντζάκης_42

Πρόεδρος:  Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Αναπληρώτρια Πρύτανη, εκπρόσωπε του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, εκπρόσωπε του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου, εκπρόσωπε του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα, σεβαστοί Πατέρες, Κοσμήτορες, Πρόεδροι, ομότιμοι καθηγητές, Ευρω-βουλευτές, (Αντι-) Περιφερειάρχη, Δήμαρχε, συνάδελφοι, φοιτητές και φοιτήτριες,

Αρχίζει η Δημόσια Πανηγυρική Συνεδρίαση (με αριθμό 15) της Συνέλευσης του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής, με μοναδικό θέμα την Αναγόρευση του κυρίου ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΛΟΝΙΚΗΣ.

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη Συνεδρίασή της, με αριθμό 204, στις 05 Ιουνίου 2015, ύστερα από απόφαση του Τμήματος Θεολογίας, στη συνεδρίαση της Συνέλευσής του, με αριθμό 10, στις 05 Μαΐου 2015, και πρόταση του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας Μιλτιάδη Κωνσταντίνου, των καθηγητών: Άννας Κόλτσιου-Νικήτα, Δήμητρας Κούκουρα, Γεωργίου Μαρτζέλου, Μητροπολίτου Ανδρέα-Σταύρου Νανάκη, Ιωάννου Πέτρου, Χρυσοστόμου Σταμούλη, αναπληρωτών καθηγητών: Ευαγγελίας Αμοιρίδου, Χρήστου Αραμπατζή, Νίκης Παπαγεωργίου, π. Ιωάννου Σκιαδαρέση, Στυλιανού Τσομπανίδη, επικούρων καθηγητών: Μόσχου Γκουτζιούδη, Νικολάου Μαγγιώρου, Γλυκερίας Χατζούλη και της λέκτορα: Αντωνίας Κυριατζή

αποφάσισε, ομόφωνα, να αναγορεύσει σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής τον κύριο Γρηγόριο Λαρεντζάκη.

Λαρεντζάκης_99

Θεωρούμε ότι η απονομή του τίτλου του επιτίμου διδάκτορα στον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Graz κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ, ο οποίος θεραπεύει την επιστήμη της Θεολογίας, προβάλλει εξόχως την ορθόδοξη διδασκαλία και την Ελληνική παιδεία και θεραπεύει φιλοπόνως τον Διαχριστιανικόν Διάλογον αποτελεί ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του.

Τελετάρχης: Παρακαλείται ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής, καθηγητής κύριος Μιλτιάδης Κωνσταντίνου να προσφωνήσει τον τιμώμενο.

Λαρεντζάκης_59

Τελετάρχης: Παρακαλείται η Αναπληρώτρια Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγήτρια κυρία Δέσποινα Κλαβανίδου να προσφωνήσει τον τιμώμενο.

Λαρεντζάκης_96

Τελετάρχης: Παρακαλείται ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Πανοσιολογιώτατος κ. Στέφανος Τόλιος να προσφωνήσει τον τιμώμενο.

Λαρεντζάκης_117

Τελετάρχης: Παρακαλείται η καθηγήτρια της «Ομιλητικής» του Τμήματος Θεολογίας, κυρία Δήμητρα Κούκουρα, να ανέλθει στο βήμα και να εκφωνήσει τον έπαινο ως προς τον βίο του τιμωμένου.

Λαρεντζάκης_141

Τελετάρχης: Παρακαλείται ο αναπληρωτής καθηγητής της «Οικουμενικής Κίνησης» του Τμήματος Θεολογίας, κύριος Στυλιανός Τσομπανίδης, να ανέλθει στο βήμα και να εκφωνήσει τον έπαινο ως προς το έργο του τιμωμένου.

Λαρεντζάκης_221

Τελετάρχης: Όπως ορίζει ο νόμος, η απόφαση και η αιτιολόγηση της πρότασης του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής διατυπώθηκαν σε ψήφισμα και τίτλο, τα οποία θα αναγνώσουν, αντιστοίχως, ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας και ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Λαρεντζάκης_254
ΨΗΦΙΣΜΑ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΠΕΙΔΗΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ 

ΕΚ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΔΕ ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΕΝ ΤΗ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙ΄ΥΨΗΛΩΝ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΟΣΜΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΝ ΕΥΚΛΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΝ ΤΗΝ ΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ ΕΞΟΧΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΠΙ ΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟΝ ΦΙΛΟΠΟΝΩΣ ΔΙΑΚΟΝΕΙ

ΕΔΟΞΕΝ

ΤΩ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΙ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝ ΤΗ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΜΗΝΟΣ ΜΑΪΟΥ ΕΤΕΙ ΔΕΚΑΤΩ ΠΕΜΠΤΩ ΚΑΙ ΔΙΣΧΙΛΙΟΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: ΑΝΝΑΣ ΚΟΛΤΣΙΟΥ-ΝΙΚΗΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΤΖΕΛΟΥ, ΜΗΤΡ. ΑΝΔΡΕΑ-ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΑΝΑΚΗ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΚΑΛΤΣΗ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ, ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Π. ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΚΙΑΔΕΡΕΣΗ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ, ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: ΜΟΣΧΟΥ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΔΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ, ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΧΑΤΖΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΚΤΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΚΥΡΙΑΤΖΗ

ΕΙΠΟΝΤΩΝ
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΝ

ΘΕΟΛΟΓΟΝ ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟΝ

ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΑΙ

ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΑΥΤΩ ΤΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΑΣ ΤΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙ ΤΟΥΤΩ ΠΑΡΟΜΑΡΤΟΥΣΑΣ

ΑΠΟΝΕΙΜΑΙ

ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΤΕΙ ΔΙΣΧΙΛΙΟΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΩ ΕΚΤΩ ΜΗΝΟΣ ΜΑΪΟΥ ΕΙΚΟΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Kosm

ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ ΥΠΟ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗΡΙΑ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΥΤΑΝΕΥΟΝΤΟΣ ΕΝ ΤΩ ΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΩ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩ

ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ Α. ΜΗΤΚΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΝ ΔΕ ΤΩ ΠΑΡΟΝΤΙ ΧΡΟΝΩ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΣΜΗΤΩΡ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΣΚΑΛΤΣΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΝ ΔΕ ΤΩ ΠΑΡΟΝΤΙ ΧΡΟΝΩ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΝ

ΕΚ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΝ ΑΝΘ’ ΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑΝ ΕΠΟΝΗΣΕΝ ΑΜΑ ΔΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑΝ ΕΚΟΠΙΑΣΕΝ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΟΜΟΘΥΜΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕΝ ΕΤΕΙ ΔΙΣΧΙΛΙΟΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΩ ΕΚΤΩ ΜΗΝΟΣ ΜΑΪΟΥ ΕΙΚΟΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τελετάρχης: Παρακαλείται το ακροατήριο να εγερθεί για την αναγόρευση.

Λαρεντζάκης_313

Πρόεδρος: Επειδήπερ το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον Γρηγόριον Λαρεντζάκην άξιον απέφηνεν του επιτίμου διδακτορικού αξιώματος, η δε Αναπληρώτρια Πρύτανης τηι τούτου γνώμηι επινεύει, … δια ταύτα εγώ Παναγιώτης Σκαλτσής, Πρόεδρος, Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας, χρώμενος τη δυνάμει, ην παρά των Πανεπιστημιακών νόμων και της Κοσμητείας έχω λαβών, τον ΓΡΗΓΟΡΙΟΝ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΝ επίτιμον διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής δημοσίως αναγορεύω και πάσας τας προνομίας τας τω Πανεπιστημιακώ τούτω αξιώματι παρεπομένας απονέμω.

Λαρεντζάκης_303
Τελετάρχης: Παρακαλείται το ακροατήριο να καθίσει.
Λαρεντζάκης_332
Κοσμήτωρ: Επίδοση του ψηφίσματος και του τίτλου
Λαρεντζάκης_335
Πρόεδρος: Περιένδυση δια της Τηβέννου, Διάσημο 
Λαρεντζάκης_341

Ακολούθησαν χειροκροτήματα και συγχαρητήρια των επισήμων προς τον τιμώμενο και φωτογραφίες.

Λαρεντζάκης_357

Τελετάρχης: Ακολουθεί η επίδοση της αναμνηστικής πλακέτας τιμής από την Αναπληρώτρια Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγήτρια κυρία Δέσποινα Κλαβανίδου.

Λαρεντζάκης_366
Επίδοση τιμητικής πλακέτας.

Λαρεντζάκης_400

Τελετάρχης: Παρακαλείται ο νέος διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δόκτωρ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ, να ανέλθει στο βήμα για τη δική του αντιφώνηση, με θέμα «Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος: το μήνυμά της για τη σύγχρονη κρίση».

Λαρεντζάκης_380

Για δύο λεπτά εκτός πρωτοκόλλου όπως σημείωσε ο τιμώμενος καθηγητής

Λαρεντζάκης_399

Τελετάρχης: Παρακαλείται ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής, καθηγητής κύριος Παναγιώτης Σκαλτσής, να κηρύξει τη Λήξη της Πανηγυρικής Συνεδρίασης.

Πρόεδρος: Ως Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κηρύσσω τη λήξη της Δημόσιας Πανηγυρικής Συνεδρίασης του Τμήματος Θεολογίας, με αριθμό 15, σήμερα 20 Μαΐου 2016, η οποία είχε ως μοναδικό θέμα την αναγόρευση του ομοτίμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Graz κ. Γρηγορίου Λαρεντζάκη, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Λαρεντζάκης_493

Ευχαριστώ θερμά την Αναπληρώτρια Πρύτανη του Πανεπιστημίου, καθηγήτρια κυρία Δέσποινα Κλαβανίδου, τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, καθηγητή κύριο Μιλτιάδη Κωνσταντίνου, τους προσκεκλημένους, όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Λαρεντζάκης_471

Τελετάρχης: Κυρίες και κύριοι,

Στο σημείο αυτό ολοκληρώθηκε η Τελετή Αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του δόκτορος Γρηγορίου Λαρεντζάκη. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στη σημερινή εκδήλωση.

Λαρεντζάκης_481

Share this post
          
 
   
Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.