Αρχεία ανά ημέρα: 27 Ιουνίου, 2012

O Εορτασμός της μνήμης του αποστόλου Παύλου στην Ιερά Μονή Βλατάδων

Πρόγραμμα Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 19.00. Μέγας αρχιερατικός εσπερινός στο καθολικό της Ιεράς Μονής Βλατάδων. Παύλειος Λόγος. Ομιλητής ο λέκτορας του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. κ. Μόσχος Γκουτζιούδης με θέμα: «Στα βήματα του αποστόλου Παύλου. Ακολουθώντας τα ίχνη της δράσης … Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | Ετικέτες: | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο O Εορτασμός της μνήμης του αποστόλου Παύλου στην Ιερά Μονή Βλατάδων

ΙΗ΄Παύλεια: Ξεκίνησαν οι εργασίες του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Ελευθερία και Ευθύνη κατά τον Απόστολο Παύλο»

Δείτε τις περιλήψεις των εισηγήσεων στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. ΙΗ΄Παύλεια: Ξεκίνησαν οι εργασίες του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Ελευθερία και Ευθύνη κατά τον Απόστολο Παύλο».

Δημοσιεύθηκε στη ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ | Ετικέτες: , | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΙΗ΄Παύλεια: Ξεκίνησαν οι εργασίες του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Ελευθερία και Ευθύνη κατά τον Απόστολο Παύλο»